Var i tåget?

Är du oftast ute nån minut för sent, tar hellre det senare tåget istället för det tidiga eller kanske bara försöker göra ett snabbt byte? Då vill du säkert placerad dig närmast din utgång i tunnelbanan eller pendeltåget så att du snabbt kan ta dig vidare.  Travis kan visa dig var du bäst placerar dig i tåget så slipper du ringa någon vän och fråga, samtidigt som du måste erkänna att du är sen: 

  1. Skriv in adressen du ska till och tryck sen sök. 

  2. Välj den avgång som passar dig bäst och klicka på den. Då får du upp all information om din resa. Vilken in- och utgång du ska ta, hur många stopp det är till din destination och framförallt var du placerar dig bäst i tåget. 

  3. Här kan du också se om det är några förseningar eller andra förändringar i trafiken som till exempel en avstängd hiss. 

För närvarande finns den här funktionen endast tillgänglig för dig som åker tåg med SL-trafiken.


Obs!

Tänk på att du måste skriva in en adress och inte bara en station för att Travis ska kunna visa dig var du ska placera dig i tåget och vilken utgång du ska ta! Var i tåget du ska placera dig för att vara närmast din utgång

Funkar för närvarande endast när du åker tåg i SL-trafiken

Smarta tips för kollektivtrafik

Här hittar du ett urval av de smarta funktioner du kan använda när du använder Travis för att resa med kollektivtrafiken.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store