Brick – en bärbar mobilladdare

Har du resebiljetten på mobilen? Smart! Nu behöver du inte längre oroa dig för att mobilen dör precis när du ska visa bussbiljetten eller avsluta hyran av elsparkcykeln heller. Med en bärbar powerbank från Brick kan du ladda mobilen även när du måste röra dig på stan. Du som gillar fri rörlighet hittar självklart Bricks mobilladdare direkt i Travis.

Vad gör du när mobilen håller på att dö?

Säkert har du varit med om situationen när mobilens batterinivå verkar sjunka snabbare än en sten i vattnet, och stressen bultar när du borde njuta av tillvaron istället för att jaga eluttag på språng någonstans. Särskilt nu när allt vi gör verkar involvera mobilen på det ena eller andra sättet.

Det här problemet har Travis löst för dig genom att gå ihop med Brick, som med sina bärbara powerbanks (eller laddstationer som det också kallas) ser till att du aldrig mer behöver våndas över oladdade telefoner. Från och med nu är alltså det enkla svaret på frågan i rubriken: Nyttja de sista procenten till att hitta närmaste powerbank från Brick direkt i Travis-appen.

Brick och Travis delar filosofin att vissa saker (särskilt inom mobilitet) är bättre att hyra än köpa. Det gagnar både miljön och din plånbok. Så när du söker spänning, leta i Travis.

Hur fungerar Brick i Travis?

I Travis väljer du Powerbank från startmenyn och klickar på ett av alternativen som dyker upp i kartan. När du kommer dit skannar du QR-koden och följer instruktionerna (tänk på att du behöver ha Bricks egen app på telefonen). Sen är det bara att ge sig av dit du vill. När du laddat klart hittar du ett nytt ställe i Travis och lämnar tillbaka den bärbara laddstationen där. Kan det bli mer enkelt och bekvämt?

Om det spelar någon roll vilken mobil du har? Icke sa Nicke. Med en bärbar laddstation från Brick kommer sladdar som passar både iPhone, Type-C och Micro USB. Med Bricks powerbanks laddar du mobilen full på cirka en timme. Priser och villkor ser du när du ska hyra din powerbank.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store