HemReseplanerare

Travis – den enda reseplaneraren du behöver

Som de flesta människor försöker du säkert göra det enkelt för dig ibland. Särskilt med alldagliga saker som inte är det viktigaste eller roligaste du vet. Som till exempel en reseplanerare. Smart, för varför ska man krångla till det om man inte behöver?

Vi tycker att kollektivtrafik är jätteviktigt. Dessutom är det väldigt smart. För att göra det enkelt (och kanske lite roligt också) att röra dig i samhället och lokaltrafiken på dina villkor ger vi dig reseplaneraren Travis – alla färdsätt i en och samma app!

Den nya tidens reseplanerare är här

Bra appar för att planera resa för traditionell kollektivtrafik, som till exempel SL Reseplanerare, har redan funnits i många år. Men vad känner du för idag? Din nästa resa kanske är med ett annat färdsätt än bussen eller spårvagnen, eller åtminstone en del av sträckan?

Det du vill ha kallas för MaaS och betyder Mobility as a Service – en tjänst som kombinerar både offentliga och privata transportmedel och gör dem överskådligt tillgängliga och sökbara för dig direkt i din mobil. Det här har inte funnits tidigare. Nu finns Travis.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store
 

Sök en kort eller längre resa i en och samma reseplanerare

I Travis hittar du den smidigaste resan oavsett om det regnar för mycket när du bara ska till affären eller om du vill hitta det mest prisvärda alternativet för att ta dig till flygplatsen eller centralstationen för vidare färd ut i världen.

När du söker i appen får du genast fram dina olika alternativ och vad de kostar så att du enkelt kan välja just din bästa resa. Och tänk om resan också kan bli en del av målet!


Tips!

Travis gillar alla resor. De som du gillar kan du såklart spara som favoriter så att de alltid finns till hands när det är dags att dra iväg.


Betala resan direkt i appen

När du via reseplaneraren bestämt hur du vill åka kan du sedan betala vissa av Travis resekompisar direkt genom Travis. Det kan vara bussen eller spårvagnen, men det kan lika gärna vara en elsparkcykel. Eller varför inte en kombination?

Vi jobbar så snabbt vi kan för att få in direktbetalning i appen för fler av våra vänner, till exempel taxi och hyrbilar. För Travis vill ju vara allas bästa reskompis!


Så funkar Travis