Vi är gänget bakom din bästa resekompis

Vi tänker rätt mycket på hur man kan göra det lättare för folk att välja bort bilen så ofta som möjligt. I alla fall för de resor där det faktiskt finns fullgoda alternativ. Och så tänker vi såklart alltid på de som av olika anledningar inte har någon bil att välja bort.

Men då gäller det ju att du vet om vilka alternativ som finns så du kan jämföra här och nu vilket färdmedel som passar bäst för just dig och just nu. Därför skapade vi din bästa resekompis – Travis.

En ganska ny app – från ett väldigt rutinerat bolag

Även om resekompisen Travis är ganska ny på marknaden har vi som jobbar med den lång erfarenhet från kollektivtrafik och mobilitetslösningar. Att flytta gränserna framåt både tekniskt och servicemässigt för ett bättre samhälle med ökad rörlighet och en bättre miljö är det vi gör varje dag. Vi och våra närmare tolvtusen jobbarkompisar på Nordens största kollektivtrafikföretag Nobina.

Precis som resten av Nobina lever vi varje dag efter företagets värderingar. En av dessa värderingar är Vi bryr oss. Och vi bryr oss verkligen, särskilt om vad du tycker om oss och din resekompis Travis. Har du tips och idéer som du tror kan göra appen ännu bättre för dig och alla andra som behöver ta sig runt i samhället är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kolla in vår Frågor och svar-sida, där kan du skicka in dina frågor eller tips.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store