Köp och använd Västtrafiks enkelbiljett direkt i Travis

Om du bara åker kollektivt ibland eller kanske är på ett kort besök i Göteborgsregionen är Västtrafiks enkelbiljett ett riktigt bra val. I Travis väljer du i vilken eller vilka zoner du vill resa, sen är det bara att ge sig iväg med bussen, spårvagnen eller vad du nu vill åka. Under 90 minuter i en zon eller under 180 minuter med enkelbiljett för flera zoner.

 

Så funkar Västtrafiks enkelbiljett

Du vet väl också att enkelbiljetten kan vara ett smart val att använda när det vankas semester eller annan ledighet och liknande och du inte vill "slösa" dagar på en periodbiljett?

Du som reser i kollektivtrafiken med Västtrafik till reducerat pris köper naturligtvis den rabatterade enkelbiljetten i Travis.

Enkelbiljetten börjar gälla när du aktiverar den. Det innebär alltså att du kan köpa den i lugn och ro i förväg, och sen bara trycka på Aktivera-knappen när du ser bussen borta på krönet. Fritt resande med Västtrafik under biljettens giltighetstid. Och du ser tydligt hur lång tid du har kvar hela tiden. Du måste aktivera din enkelbiljett inom 60 dagar från köpet.

OBS! Tänk på att om du köper flera enkelbiljetter samtidigt bildar de en gruppbiljett. Samtliga biljetter i gruppbiljetten kommer att aktiveras samtidigt.

Om du vill köpa flera enkelbiljetter för framtida bruk köper du dem en i taget och aktiverar varje biljett när den behövs. Om du försöker aktivera en biljett när du redan har en biljett aktiverad kommer du att få en varning om det.

Västtrafik-biljetter i Travis

De här Västtrafik-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store