Köp och använd Västtrafiks dygnsbiljetter direkt i Travis

Ska du tillbringa en weekend i Göteborg, eller bor du där och planerar att resa kollektivt ganska mycket under en kort period? Då får du här ett riktigt bra restips: Köp och använd Västtrafiks 1-dygnsbiljett eller 3-dygnsbiljett direkt i Travis! Obegränsat resande under biljettens giltighetstid inom den eller de zoner du enkelt väljer i appen. Mindre krångel och mer räkmacka och salta bad.

 

Så funkar Västtrafiks dygnsbiljetter i Travis

I Travis köper du enkelt och snabbt Västtrafiks 1-dygnsbiljett eller 3-dygnsbiljett. Du väljer också vilken eller vilka zoner du vill åka i. Sen är det bara att leta upp närmaste buss, spårvagn eller varför inte båt och resa runt så det står härliga till.

Som alltid funkar Västtrafiks dygnsbiljetter i Travis på samma sätt som om du köpte dem direkt av Västtrafik eller någon annan återförsäljare, och som alltid till samma pris. Har du rätt att resa till reducerat pris gör du alltså naturligtvis det även med Travis. Du aktiverar biljetten när det är dags för den första resan.

För att kunna köpa periodbiljetter i Travis behöver du logga in i appen. Ditt konto skapar du enkelt i samband med att du köper biljetten. Du behöver verifiera din e-postadress, så ta några extra minuter på dig första gången du köper en periodbiljett.

Västtrafik-biljetter i Travis

De här Västtrafik-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store