Köp och använd Västtrafiks 30-dagarsbiljett direkt i Travis

Reser du mycket och ofta med Västtrafik, kanske till och med varje dag? Vad smart! Och då blir ditt biljettval dessutom ganska enkelt, nämligen Västtrafiks 30-dagarsbiljett. Res så mycket du vill med alla Västtrafiks färdsätt i 30 dagar inom den eller de zoner som du väljer själv när du köper biljetten.

 

Den enda skillnaden med Västtrafiks 30-dagarsbiljett i Travis jämfört med om du köper den direkt av Västtrafik eller någon av Västtrafiks återförsäljare är att du får en massa andra funktioner i en och samma app på köpet, som exempelvis att hitta och betala elsparkcykeln. Om du har rätt att resa kollektivt till reducerat pris gör du givetvis det även med 30-dagarsbiljetten i Travis.

Gillar du att planera i förväg kan du i lugn och ro köpa din 30-dagarsbiljett när det passar dig, och så aktiverar du den inte förrän första dagen du vill börja använda den. Gillar du verkligen att vara ute i god tid? Inga problem, eftersom du har 60 dagar på dig att aktivera din 30-dagarsbiljett från inköpsdagen.

För att kunna köpa periodbiljetter i Travis behöver du logga in i appen. Ditt konto skapar du enkelt i samband med att du köper biljetten. Du behöver verifiera din e-postadress, så ta några extra minuter på dig första gången du köper en periodbiljett.

Västtrafik-biljetter i Travis

De här Västtrafik-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store