Västtrafik – kollektivtrafik i Göteborg och Västsverige

När du är i Göteborg, även kallat Lilla London, lär du inte missa Västtrafiks alla bussar, spårvagnar, båtar och andra färdsätt som finns för att göra invånarnas och besökares vardagsresande enklare och mer hållbart. Oavsett om du ska åka mellan Göteborgs Centralstation och Liseberg eller till Landvetter flygplats så har Västtrafik en lösning för just dig.

Västtrafik är inte bara för göteborgarna och de som besöker Sveriges näst största stad. Västtrafik förser hela Västsverige med kollektivtrafik av alla de slag. Och det stoppar inte med resor på land, man når även Göteborgs skärgård med Västtrafiks båtar.

Från Dalsland och norra delen av Västergötland mellan sjöarna ner till Halland och nordvästra Småland i söder kör Västtrafik sin kollektivtrafik. Bussar på Expresslinjer och Västtågen tar dig snabbt mellan olika orter i regionen.

Västtrafik – en av Travis närmaste resekompisar!

Nu kan du både söka dina resor med Västtrafiks bussar, spårvagnar och andra färdsätt i Travis och betala och använda biljetten direkt i appen. Gött, va?

Undrar du över villkoren? Det behöver du inte göra. Självklart har du samma villkor och priser som om du köpte biljetten direkt av Västtrafik eller någon av deras återförsäljare. Det du får på köpet är möjligheten att enkelt hitta och betala elsparkcykeln också – alla färdsätt i en och samma app!

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store