Köp och använd SL:s enkelbiljett direkt i Travis

Enkel är precis vad den här SL-biljetten är. Du köper den snabbt och smidigt i Travis när det är dags att åka och åker sedan fritt i hela SL-trafiken i 75 minuter. Klart som korvspad, eller hur?

 

Perfekt för dig som bara reser vid enstaka tillfällen. Men du vet väl också att enkelbiljetten kan vara ett smart val att använda när det vankas semester eller annan ledighet och liknande och du inte vill "slösa" dagar på en periodbiljett?

Du som reser i SL-trafiken till reducerat pris köper naturligtvis den rabatterade enkelbiljetten i Travis.

Enkelbiljetten börjar gälla när du aktiverar den. Det innebär alltså att du kan köpa den i lugn och ro i förväg, och sen bara trycka på Aktivera-knappen när du ser bussen borta på krönet. Fritt resande i hela SL-trafiken i 75 minuter. Och du ser tydligt hur lång tid du har kvar hela tiden. Du måste aktivera din enkelbiljett inom 30 dagar från köpet.

OBS! Tänk på att om du köper flera enkelbiljetter samtidigt bildar de en gruppbiljett. Samtliga biljetter i gruppbiljetten kommer att aktiveras samtidigt.

Om du vill köpa flera enkelbiljetter för framtida bruk köper du dem en i taget och aktiverar varje biljett när den behövs. Om du försöker aktivera en biljett när du redan har en biljett aktiverad kommer du att få en varning om det.

SL-biljetter i Travis

De här SL-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store