10/30-biljetten på utgång!

10/30-biljetten kommer utgå ur Travis biljettsortiment och inte längre säljas i SL-trafiken.

Du som redan har en 10/30-biljett kan fortsatt åka på den som vanligt. Har du inte aktiverat den än kommer den ligga kvar i Travis appen och finnas tillgänglig för dig tills det att du behöver den. Kom ihåg att aktivera den inom 60 dagar från ditt köp, så att du inte går miste om dina 10 dagsbiljetter!

 

Kom ihåg att aktivera din 10/30-biljett senast inom 60 dagar från köpet.

För att kunna köpa periodbiljetter i Travis behöver du logga in i appen. Ditt konto skapar du enkelt i samband med att du köper biljetten. Du behöver verifiera din e-postadress, så ta några extra minuter på dig första gången du köper en periodbiljett.

SL-biljetter i Travis

De här SL-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

Tips!

En resdag börjar 00.00 på dygnet och slutar 04.30 dagen efter, den kan alltså vara maximalt 28 timmar och 30 minuter lång. Om du påbörjar en resdag klockan 23.30 med din 10/30-biljett så slutar den dagsbiljetten att gälla redan 04.30 morgonen efter. Ska du bara göra en resa under natten kan du köpa en enkelbiljett för just den resan och spara 10/30-biljetten till när du ska göra flera resor under en resdag.

Lyckades till och med Travis låta krånglig nu? Här är några exempel:

  1. Du ska åka till jobbet och blippar din 10/30-biljett klockan 07.30 på onsdagen. Då kan du resa hur mycket du vill fram till klockan 04.29 på torsdagen.

  2. Du har jobbat hemma och ska ta bussen till AW:n i stan klockan 18.00. Du blippar 10/30-biljetten, har väldigt roligt med kompisarna och blippar igen klockan 00.30 när du ska hem. Du har använt en resdag och även sparat pengar jämfört med om du hade köpt två enkelbiljetter.

  3. Du har åkt elsparkcykel både fram och tillbaka till kontoret i det fina vädret, och går sedan på restaurang med vänner. När du ska hem 23.30 har det börjat regna – du vill åka buss istället. Då köper du en enkelbiljett och sparar din hela resdag med 10/30-biljetten till en annan dag.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store