Köp och använd SL:s 10/30-biljett direkt i Travis

Bara för dig som är kompis med Travis!

Precis. SL:s nya 10/30-biljett kan du bara köpa och använda i Travis. Ingen annanstans.

Den här biljetten är kanon när du bara vill resa kollektivt ibland. Du reser hur mycket du vill i hela SL-trafiken under 10 valfria resdagar inom en 30-dagarsperiod. Det är ju kanon för dig som jobbar hemma vissa dagar i veckan, eller om du veckopendlar, eller om du kanske bara tycker det är roligt att välja något annat hållbart färdsätt ibland.

 

10/30-biljetten finns självklart även för dig som reser till reducerat pris. Köp 10/30-biljetten när det passar dig, och tänk på att du inte måste aktivera biljetten direkt när du köper den, om du vill kan du vänta till den dag när du faktiskt vill börja resa med biljetten. Kom dock ihåg att aktivera den senast inom 60 dagar från köpet.

För att kunna köpa periodbiljetter i Travis behöver du logga in i appen. Ditt konto skapar du enkelt i samband med att du köper biljetten. Du behöver verifiera din e-postadress, så ta några extra minuter på dig första gången du köper en periodbiljett.

SL-biljetter i Travis

De här SL-biljetterna kan du köpa och använda direkt i Travis.

Tips!

En resdag börjar 00.00 på dygnet och slutar 04.30 dagen efter, den kan alltså vara maximalt 28 timmar och 30 minuter lång. Om du påbörjar en resdag klockan 23.30 med din 10/30-biljett så slutar den dagsbiljetten att gälla redan 04.30 morgonen efter. Ska du bara göra en resa under natten kan du köpa en enkelbiljett för just den resan och spara 10/30-biljetten till när du ska göra flera resor under en resdag.

Lyckades till och med Travis låta krånglig nu? Här är några exempel:

  1. Du ska åka till jobbet och blippar din 10/30-biljett klockan 07.30 på onsdagen. Då kan du resa hur mycket du vill fram till klockan 04.29 på torsdagen.

  2. Du har jobbat hemma och ska ta bussen till AW:n i stan klockan 18.00. Du blippar 10/30-biljetten, har väldigt roligt med kompisarna och blippar igen klockan 00.30 när du ska hem. Du har använt en resdag och även sparat pengar jämfört med om du hade köpt två enkelbiljetter.

  3. Du har åkt elsparkcykel både fram och tillbaka till kontoret i det fina vädret, och går sedan på restaurang med vänner. När du ska hem 23.30 har det börjat regna – du vill åka buss istället. Då köper du en enkelbiljett och sparar din hela resdag med 10/30-biljetten till en annan dag.

 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store