Byggnation pågår!

Inte av infartsparkeringarna, de ligger redan där och väntar på dig och din bil. Däremot har Travis samlat in en massa information som ska hjälpa dig att hitta din närmaste eller bästa infartsparkering, och nu håller vi på att lägga in materialet. För närvarande är det Stor-Stockholm som byggs, men så snart vi kan ska vi såklart även försöka täcka in området där du bor, arbetar eller bara vill kunna ställa ifrån dig bilen utanför tätorten, så att du kan fortsätta resan med ett annat mer hållbart färdsätt.

Tipsa Travis!

En smart resenär är alltid öppen för nya förslag som kan underlätta resan. Travis vill ha dina tips!

Vet du en bra infartsparkering som kan underlätta resan för fler får du gärna skicka in ditt tips till Travis innehållande så mycket information som möjligt, men åtminstone en adress eller koordinater. Använd Frågor och svar-sidan. Tack för hjälpen!

 

Avataren (ikonen)

På kartan indikerar vi var infartsparkeringarna ligger med avataren (eller ikonen) med ett P + ett tåg. Det är för att det ska bli tydligt för dig att se vad som är en infartsparkering och vad som är annan information på kartan.

Just din bästa infartsparkering kanske ligger i anslutning till bussen eller något annat smart färdsätt. Du ser redan i översikten vilka färdsätt du har att välja mellan från just din bästa infartsparkering.

 
 

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store