HemInfartsparkering

Vill du hitta din närmaste eller bästa infartsparkering?

Om du letar infartsparkering, eller pendelparkering som det också kallas, har du kommit helt rätt. Travis har väldigt bra koll på var du hittar det bästa alternativet för just dig och din fortsatta resa. När du måste ta bilen första eller sista biten för att få ihop livspusslet är det ändå smart att parkera den i anslutning till tåget eller bussen och sen fortsätta resan med kollektivtrafiken eller något annat hållbart färdsätt. För du vill väl slippa köerna och dyra parkeringsavgifter?

Byggnation pågår!

Inte av infartsparkeringarna, de ligger redan där och väntar på dig och din bil. Däremot jobbar Travis hårt med att även kunna få in dem här på webben så att du enkelt ska kunna hitta den pendelparkering som passar just dig och din resa bäst. Just nu är det bäst täckning i Stor-Stockholm, men så snart vi kan ska vi såklart även försöka täcka in området där du bor, arbetar eller bara vill kunna ställa ifrån dig bilen utanför tätorten, så att du kan fortsätta resan med ett annat mer hållbart färdsätt.

Tipsa Travis!

En smart resenär är alltid öppen för nya förslag som kan underlätta resan. Travis vill ha dina tips!

Vet du en bra infartsparkering som kan underlätta resan för fler får du gärna skicka in ditt tips till Travis innehållande så mycket information som möjligt, men åtminstone en adress eller koordinater. Använd Frågor och svar-sidan. Tack för hjälpen!

Avataren (ikonen)

På kartan indikerar vi var infartsparkeringarna ligger med avataren (eller ikonen) med ett P + ett tåg. Det är för att det ska bli tydligt för dig att se vad som är en infartsparkering och vad som är annan information på kartan.

Just din bästa infartsparkering kanske ligger i anslutning till bussen eller något annat smart färdsätt. Du ser redan i översikten vilka färdsätt du har att välja mellan från just din bästa infartsparkering.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store