Elsparkcykel

Har du svårt att starta eller stoppa din elsparkcykel? Eller bara vill veta mer vad som gäller när du använder och åker elsparkcykel med Travis. Här hittar du enkelt svaret på de flesta av din frågor.

Du hittar också en mer utförlig beskrivning om hur du åker elsparkcykel i Travis app om du trycker på den lilla info ikonen som dyker i nedre högra hörnet när du trycker på en elsparkcykel i kartan.

Ring vår support
+46 (0)8 555 213 16


Jag kan inte avsluta min elsparkcykel resa?! 

Dubbelkolla att du står vid en parkeringsikon i kartan i appen. Då du måste stå vid en godkänd parkering för att kunna avsluta resan.  Kontrollera att du har tillräckligt med pengar på kontot och som sista utväg prova att starta om appen. Ring våran kundsupport om inget av dessa funkar. Det gör du enklast genom att gå in på kontakta support i menyn i appen. 

Jag kan inte starta en elsparkcykel trots att jag är inloggad, har försökt med att starta om appen och har tillräckligt med pengar på kontot? 

Börja med att prova en annan elsparkcykel om det finns en i närheten. Har du försökt att scanna QR-koden prova istället att låsa upp elsparkcykeln genom att trycka på dess ikon i kartan i Travis och tvärtom. 

Hyran startade i appen men elsparkcykeln vill inte rulla framåt och är trög?   

Avsluta hyran och starta den igen. Ibland behöver elsparkcykeln en omstart. 

Helt plötsligt gick elsparkcykeln mycket långsammare och gick inte att gasa. 

Du kom troligtvis in i en så kallad slow zon som visas som orange på kartan i appen. Här är det begränsad hastighet satt för elsparkcyklarna och de rullar därför långsamt. 

Så funkar elsparkcyklar i Travis

Läs mer om hur du åker elsparkcykel och om Travis kompisar Voi och Tier.

› 
  • Voi
  • Ring vår support
    +46 (0)8 555 213 16