Fyra julmarknader i Göteborg som garanterat ger dig julstämning

Firar du jul i Göteborg så hjälper din resekompis Travis dig hitta julstämningen. Här tipsar vi dig om fyra stycken julmarknader i Göteborg som du inte får missa. Självklart hjälper vi dig också att ta dig dit!

Julmarknad på Liseberg

Liseberg bjuder in till en magisk julmarknad för stora och små.

Jul på Liseberg är en magisk upplevelse, oavsett ålder. Med miljoner ljus som sätter stämningen så kan du strosa runt bland bodar fyllda med hantverk, godis och kanderade nötter. Lisebergs julmarknad erbjuder en julstämning som få andra kan och för dig som är sugen så finns det också några vinteröppna karuseller.

Öppettider: 19 november - 30 december
Fredag 15:00 - 22:00, Lördag 12:00 - 22:00, Söndag 12:00 - 20:00
Adress: Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg
Inträde: 125-175kr


Nordstans julmarknad

Nordstan erbjuder julklappsshopping och julmarknad under samma tak.

Nordstan erbjuder över 200 butiker fyllda med potentiella julklappar, men den 1-23 december erbjuder dom också en julmarknad fylld med hantverksbodar. Det är perfekt för dig som vill få en känsla av jul i Göteborg men helst undviker kylan och stannar under tak. Här samlas utställare på julmarknaden till tonerna av stämningsfulla julkonserter på scenen. Har du tur så får du även träffa självaste tomten!

Öppettider: 1-23 december 10:00 - 18:00
Adress: Götgatan 10, 411 05 Göteborg


Julmarknad på Haga Nygata

Haga julmarknad, en självklar del för många under jul. 

Under jul i Haga bjuder den mysiga gatan på hantverk och delikatesser från runt 40 utställare, tillsammans med ett dussin små butiker fyllda med potentiella julklappar. Efter att du har strosat runt så kan du slå dig ner på ett av Haga Nygatas caféer för något varmt att dricka, mysigare än så här blir det inte!

Öppettider: Adventshelger 11:00-16:00
Adress: Haga Nygata, 413 01 Göteborg


Kronhusbodarnas julmarknad

Låt din jul i göteborg bli en historisk sådan med ett besök till kronhusbodarna.

Kronhuset är en av våra äldst bevarade byggnader som under julen kommer till liv med hjälp av hantverkarbodar, pyssel i tomteverkstaden och skridskoåkning. En traditionell julmarknad som 2022 har hållit igång i över 55 år.

Öppettider: 1-22 dec
Adress: Postgatan 6, 411 13 Göteborg

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store