Elsparkcykel = frihet och nöje på samma gång

Med en elsparkcykel kan du ta dig nästan vart i stan du vill och när du vill. Hitta, boka och betala din elsparkcykel direkt i Travis så är det sen bara att glida iväg mot ditt mål. Ha en rolig, effektiv och säker resa!

Vad är en elsparkcykel?

En elsparkcykel är såklart en sparkcykel som går på el, och ibland kallas det också scooter. Men det är också ett fantastiskt färdmedel som hjälper oss att fylla i luckorna i stan som inte täcks av den mer linjefasta kollektivtrafiken eller Travis fyrhjuliga resekompisar, som varken kan eller får köra på vissa ställen.

Elsparkcyklarna som Travis kompisar har är gjorda för en person åt gången och för en resa på jämnt underlag i lugn takt. De kan användas inom vissa avgränsade områden (kallas geofencing). Det kan till exempel vara en hel stad eller en stadsdel. Du kan i vanliga fall åka på samma ställen som du kan cykla med en vanlig cykel på, men kolla alltid upp vad som gäller för just din aktuella resa.

Glöm aldrig bort att med frihet kommer också ansvar – Travis funkar bäst om vi också tänker på alla andra som enkelt och snabbt vill ta sig fram dit de ska. Följ alltid trafikregler och sunt förnuft så förblir elsparkcyklar en av Travis viktigaste kompisar för hållbart ökad rörlighet i samhället. Tumme upp på det!

Travis kompisar

Det här är Travis kompisar inom elsparkcykling:

› 
  • Voi
  • Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

    Knapp för att länka till Google Play
    Knapp för att länka till App Store