HemAlla färdsätt

Travis med vänner – för din bästa resa!

Utan vänner blir livet tristare och fattigare. Som tur är har Travis massor med vänner vi samarbetar med för att skapa din bästa och mest prisvärda resa. Travis är den enda resekompis du behöver, och det är du som bestämmer. Vart vill du åka idag?

Resan bestämmer färdsättet – inte tvärtom

Ska du över till kompisen och kolla på matchen kanske en elsparkcykel från Voi passar bra? Blev det lite för mycket falafel på lunchen kan det vara skönt att trampa själv och då kommer lånecykeln från OurGreenCar väl till pass. För den lite längre resan har du alltid gamla hederliga SL (Storstockholms Lokaltrafik) med sitt enorma utbud av bussar och tåg i lokaltrafiken.

Måste du åka till flyget eller centralstationen när till och med bussföraren ligger och sover? Då är det väl himla bekvämt att Travis har flera vänner som kör taxi! Välj mellan Taxi Kurir, Cabonline, Sverigetaxi, TOPCAB eller varför inte en podtaxi från Bzzt?

När det är dags att byta ut Ivar mot Billy eller hjälpa mormor att flytta ut till sommarstugan för säsongen behöver du förmodligen ta bilen. Har du ingen bil? Nemas problemas, du har ju din kompis Travis. Kinto, Elbilio och OurGreenCar ställer upp för Travis och därmed dig med sina bilpooler när som helst!

Betala direkt i appen

Som i alla relationer fördjupas vänskapen olika fort. Några av vännerna låter Travis ta hand om betalningarna för tjänsten direkt i appen redan idag, till exempel SL, Voi och Tier, medan andra än så länge sköter det ekonomiska själva.

Steg för steg kommer garanterat fler och fler låta Travis ta hand om reskassan även för dem. Eftersom Travis är en riktig kompis får du såklart tips om dessa nyheter innan alla andra. Slå på notiser i appen, sen kan du koppla av.

Ladda ner din bästa resekompis redan idag!

Knapp för att länka till Google Play
Knapp för att länka till App Store
 

Det är vi som är Travis vänner!